​g+29

Oliebehandling

Valhalla Gulve opfylder alle typer ønsker for overfladebehandlinger. Der vælges imellem olie, lak og lud.

Alle behandlingerne kan fås med hvidpigmentering, f.eks kan olie fås i enhver farve eller glans såsom mørk glød. De fleste, som ønsker overfladebehandling med lak, vælger en mat version for at undgå det “skinnende” look vi kender fra 60’erne og 70’erne.

Hvis du vælger lud som overfladebehandling, skal gulvet behandles med sæbe. Vi gør dette første gang for alle kunder, men opfordrer vores til efterfølgende at gøre det adskillige gange for at opnå den bedst mulige gulvbeskyttelse -gerne 4-6 gange.

Vi bruger miljøvenlige produkter til overfladebehandling

I vores arbejde med overfladebehandling bruger vi kun miljøvenlige og grønne produkter, og det er typisk Bona, og vi rådgiver altid om den bedste form for overfladebehandling.

Når du bestiller overfladebehandling hos os, skal du rydde gulvet, ligesom du skal dække eventuelle skabe og revner til, så der ikke kommer træstøv i. Hvis du har tunge ting, der skal flyttes, så skal du aftale det med os, da vi ellers sliber udenom. Der skal være strøm og vand tilgængeligt.

Med fakturaen får du altid en guide til hvordan du bedst muligt vedligeholder dine gulve efterfølgende, alt efter hvilken behandling du har valgt.

Læs mere om hver slags overfladebehandling her:

Gulvafslibning og overfladebehandling af professionelle

​Vi kommer ofte ud til kunder, der har forsøgt at gøre det selv, men hvor resultatet ikke blev som forventet, eller folk der har overladt deres gulvslibning til uerfarne gulvmænd sommetider med gamle og tilmed ødelæggende maskiner.

Da der findes flere firmaer, der udlejer gulvslibningsmaskiner til gør-det-selv folket giver det god mening at tro det er lige til.

Vi mener at et flot og professionelt resultat kræver en stor viden om trægulvets reaktion ved en given overfladebehandling. Ligeså vigtigt er det med professionel hurtighed når man arbejder med hurtigt tørrende materialer som overfladebehandling er.

Gulvslibningsmaskiner kan være vanskelige at styre da de er tunge og kræver godt overtag, og det er vigtigt at holde sig ajour med de nyeste teknikker og maskiner, da slidte maskiner skal udskiftes i tide således at de ikke ødelægger mere end de gavner.

Kontakt os på telefon 20 65 84 08 eller e-mail info@valhallagulve.dk for at få en aftale om overfladebehandling.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende gulvbehandling af dit gulv? Udfyld felterne så høre du fra os indenfor kort tid.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Valhalla Gulve er nomineret 3 gange som Årets Gulvmand. Vi er stolte af at udføre godt håndværk, der giver glade kunder! Læs de mange gode anmeldelser her.

Valhalla Gulve

Rødovrevej 404, 2610 Rødovre

Julius Blomsgade 8, 2200 Nørrebro

CVR: 29336121

Telefon: +45 20 65 ​84 08

E-mail: info@valhallagulve.dk 

Valhalla Gulve
Rødovrevej 404
2610 Rødovre
Tlf.: +45 20 65 84 08
CVR: 29336121
info@valhalla-gulve.dk

Valhalla Gulve v/Sune Don Maak

Julius Blomsgade 8

2200 Nørrebro