​g+29

Gulvsliber i Storkøbenhavn & Nordsjælland

om-os_118

Valhalla Gulve er ejet af Sune Don Maak, men er drevet af tre fagligt stolte herrer, der udover gulvsliber selv tæller Thomas og Michael. Bag hele holdet står Nischa, der klarer alt det administrative, men også smører madpakker i ny og næ.

Vi har et godt sammentømret team, der med hver vores speciale udgør et komplet trekløver. Vi arbejder sammen mod vores mål, der er, at vi og vores gulvsliber fortsat skal være førende i kvalitet inden for vores felt i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Gulvafslibning, overfladebehandling og lakering af gulv af dygtig gulvsliber

​Vores gulvsliber udfører mange former for gulvarbejde – herunder:

Gulvafslibning kaldes endvidere for gulvafhøvling, selvom vores gulvsliber ikke længere benytter høvl i under gulvarbejde.

Vores gulvsliber tager ansvar for gulve, men også for miljøet

​Gennem årene har vores gulvsliber inkorporeret samfundsansvar i Valhalla Gulve. Dette kaldes for CSR, der er en forkortelse for "Corporate Social Responsibility". Det betyder, at vores gulvsliber blandt andet har lavet miljøvenlige justeringer i forhold til fakturering og generel markedsføring.

Vores firma, herunder vores gulvsliber foretager som altid miljøansvarlige valg i alt fra produkter til arbejdskørsel som en naturlig del af vores værdier om samfundsansvar og sund fornuft. Dertil kommer, at vi har oplært to ledige, der nu hver især er en dygtig gulvsliber med de rette værdier.

Kontakt vores gulvsliber på telefon 20 65 84 08 eller e-mail info@valhallagulve.dk for at få et godt tilbud på for eksempel gulvafslibning, overfladebehandling og en lakering af gulv.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende gulvbehandling af dit gulv? Udfyld felterne så høre du fra os indenfor kort tid.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Valhalla Gulve er nomineret 3 gange som Årets Gulvmand. Vi er stolte af at udføre godt håndværk, der giver glade kunder! Læs de mange gode anmeldelser her.

Valhalla Gulve

Rødovrevej 404, 2610 Rødovre

Julius Blomsgade 8, 2200 Nørrebro

CVR: 29336121

Telefon: +45 20 65 ​84 08

E-mail: info@valhallagulve.dk 

Valhalla Gulve
Rødovrevej 404
2610 Rødovre
Tlf.: +45 20 65 84 08
CVR: 29336121
info@valhalla-gulve.dk

Valhalla Gulve v/Sune Don Maak

Julius Blomsgade 8

2200 Nørrebro