​g+29

Gode råd fra Valhalla Holdet

​Dit gulv er den scene du udstiller dine møbler på, når du beslutter dig for at få lavet dine gulve, er det vigtigt, at du finder en behandling og dermed stil, der passer til både din personlige smag og hvilken type hjem du har.

Det er vigtigt at tage børn og husdyr, og generel trafik i hjemmet/butikken/kontoret med i overvejelserne om gulvbehandlingen, da f.eks lak, som behandlingsform er mere egnet end andre, eksempelvis olie til stærkt trafikkerede gulve.

Det er også en god idé at søge inspiration på f.eks caféer, showroom, butikker eller billeder online, hvilke træsorter du ønsker, eller hvilke behandlingsformer der tiltaler dig, så vi har størst mulig chance for at hjælpe dig til den helt rigtige løsning.

Vælg det rette gulvfirma

Når du vælger gulvfirma, bør du altid tjekke referencer, men samtidig forholde dig naturlig kritisk. Vi er ofte blevet hyret til at redde kunders gulve igen efter dårlige erfaringer og ødelagte gulve. Det er ærgerligt da et trægulv kun kan slibes et vist antal gange før der skal skiftes et bræt eller flere, og det er især ærgerligt for kunden der har fået brudt deres tillid, og fået deres renovering forsinket.

Hvis du vil være sikker på, at firmaet, som du har valgt er kompetente og lever op til dine forventninger, er det en god idé at søge på nettet efter anmeldelser og få personlig kontakt med ejeren af firmaet, via mail eller telefon.

Valhalla Gulve er stolt af vores mange smileys på som kan ses her, og vi bestræber os på at ringe tilbage eller besvare mails indenfor samme dag.

Bedste råd:

​Tag kontakt med det samme -det er gratis!

Hvis du allerede nu ved hvornår du ønsker en gulvslibning, så skriv eller ring med det samme.

Der er travle perioder for alle håndværkere, og ofte står netop en gulvsliber med larmende maskiner og høreværn på i løbet af dagen. Derfor har vi en fantastisk telefonservice der sikre at vi modtager din henvendelse når det passer dig. Du kan også skrive en email eller sms’e hvis det passer dig bedre -uanset hvad vil vi typisk skrive eller ringe til dig samme dag.

Hvad vi typisk vil efterspørge:

  • Hvor du bor
  • Hvor mange m2 du ønsker slebet
  • Hvilken behandling de ønsker hvis du ved det allerede nu
  • Gulvenes stand (er der limrester, gulvtæppe, mørkebrun fernislak etc.)

Få rådgivning -det er ligeså gratis

Det er vigtigt at vide hvilken type gulv du har, for at vi kan hjælpe dig med valget af den helt rigtige gulvbehandling for dig.

Ofte vil vi komme ud og besigtige gulvene gratis, men vi kan også rådgive dig telefonisk udfra billeder du sender på email eller sms.

Gør klar til en gulvslibning:

Sørg for der er adgang til toilet og vand til gulvsliber

Oplys gerne om p-forhold så tæt på hoveddøren som muligt, da maskinerne er tunge

Afdæk de skabe/hylder og evt. tunge møbler der ikke skal flyttes med afdækningsplast og malertape eller husholdningsfilm

Kontakt os på telefon: +45 20 65 84 08

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende gulvbehandling af dit gulv? Udfyld felterne så høre du fra os indenfor kort tid.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Valhalla Gulve er nomineret 3 gange som Årets Gulvmand. Vi er stolte af at udføre godt håndværk, der giver glade kunder! Læs de mange gode anmeldelser her.

Valhalla Gulve

Rødovrevej 404, 2610 Rødovre

Julius Blomsgade 8, 2200 Nørrebro

CVR: 29336121

Telefon: +45 20 65 ​84 08

E-mail: info@valhallagulve.dk 

Valhalla Gulve
Rødovrevej 404
2610 Rødovre
Tlf.: +45 20 65 84 08
CVR: 29336121
info@valhalla-gulve.dk

Valhalla Gulve v/Sune Don Maak

Julius Blomsgade 8

2200 Nørrebro