​g+29

​Gulvafhøvling i Storkøbenhavn & Nordsjælland

​Ved en klassisk gulvafhøvling afhøvler en gulvsliber først trægulvet med en høvl, hvorefter det slibes med sandpapir. Gulvafhøvling er med andre ord et ældre håndværk, der stadig benyttes af Valhalla Gulve, der i dag kaldes en gulvafslibning.

Moderne og miljøvenlig gulvafhøvling

​I dag ligger man ikke længere på knæ og sliber gulvet med en høvl. I stedet bruges professionelle maskiner og miljøvenlige behandlingsprodukter ved gulvafhøvling. Der er med andre ord tale om en moderne gulvafslibning, hvor vi i forbindelse med gulvafhøvling enten kan udføre en dybdegående gulvafslibning eller en lettere overfladeslibning.

Vi udfører gulvafhøvling af alle typer gulve i Storkøbenhavn og på Nordsjælland – for eksempel trægulve og plankegulve. Det kan også være afslibning af luksusgulve som sildeparket og mønsterparket. Desuden kan det være være klikgulve og laminatgulve. Klikgulve og laminatgulve kan dog ikke tåle gulvafhøvling adskillige gange. Efter et par gange anbefales det derfor at bruge gulvrens - også kaldet overfladeslibning. Denne form for overfladebehandling kan ligeledes bruges, hvis et trægulv blot skal friskes op efter en gulvafhøvling.

Efter gulvafhøvling laver vi en finslibning

​Al gulvafhøvling begynder med en grov gulvslibning og derefter en finere slibning. Derved får vi fjernet alt - herunder eventuelle dybe ridser og ujævnheder samt eventuelt skibslak og fernis. Den finere slibning efter gulvafhøvling giver en behagelig overflade, der er nem at rengøre.

Kontakt gerne Valhalla Gulve på telefon 20 65 84 08 eller på vores e-mail info@valhallagulve.dk for at få et tilbud på gulvafhøvling. Du kan endvidere søge inspiration i vores billedarkiv. Du kan også læse vores vilkår og gode råd.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende gulvbehandling af dit gulv? Udfyld felterne så høre du fra os indenfor kort tid.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Valhalla Gulve er nomineret 3 gange som Årets Gulvmand. Vi er stolte af at udføre godt håndværk, der giver glade kunder! Læs de mange gode anmeldelser her.

Valhalla Gulve

Rødovrevej 404, 2610 Rødovre

Julius Blomsgade 8, 2200 Nørrebro

CVR: 29336121

Telefon: +45 20 65 ​84 08

E-mail: info@valhallagulve.dk 

Valhalla Gulve
Rødovrevej 404
2610 Rødovre
Tlf.: +45 20 65 84 08
CVR: 29336121
info@valhalla-gulve.dk

Valhalla Gulve v/Sune Don Maak

Julius Blomsgade 8

2200 Nørrebro