​g+29

​Overfladebehandling i Storkøbenhavn & Nordsjælland

​Valhalla Gulve tilbyder overfladebehandling med olie, lak og lud. Alle behandlingerne kan fås med hvidpigmentering, hvor olie kan fås i enhver farve eller glans som blandt andet mørk glød. De fleste, som ønsker overfladebehandling med lak, vælger en mat version.

Hvis du vælger lud som overfladebehandling, skal gulvet behandles med sæbe. Vi gør det første gang, men opfordrer vores kunder til efterfølgende at gøre det adskillige gange for at opnå den bedst mulige gulvbeskyttelse.

Vi bruger miljøvenlige produkter til overfladebehandling

​I vores arbejde med overfladebehandling bruger vi kun miljøvenlige og grønne produkter, og det er typisk Bona, og vi rådgiver altid om den bedste form for overfladebehandling.

Når du bestiller overfladebehandling hos os, skal du rydde gulvet, ligesom du skal dække eventuelle skabe og revner til, så der ikke kommer træstøv i. Hvis du har tunge ting, der skal flyttes, så skal du aftale det med os, da vi ellers sliber udenom. Læs mere om hver slags overfladebehandling her:

Gulvafslibning og overfladebehandling af professionelle

​Der er firmaer, der udlejer gulvafslibningsmaskiner, da mange ønsker at stå for overfladebehandling selv. Vi kommer dog ofte ud til kunder, der har forsøgt at gøre det selv, men hvor resultatet ikke blev som forventet. Det skyldes blandt andet, at det kræver en større viden om trægulvets reaktion ved en overfladebehandling samtidigt med, at gulvafslibningsmaskiner er vanskelige at styre.

Dertil kommer, at det ikke er muligt at leje de nyeste gulvafslibningsmaskiner. Derfor er der mange, som beder os om at udføre gulvafslibning, da vi bruger det bedste udstyr, men som selv tager sig af den efterfølgende overfladebehandling. Det kræver dog en vis håndværksmæssig færdighed at få en pænt resultat ved en eventuel overfladebehandling.

Kontakt os på telefon 20 65 84 08 eller e-mail info@valhallagulve.dk for at få en aftale om overfladebehandling i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende gulvbehandling af dit gulv? Udfyld felterne så høre du fra os indenfor kort tid.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Valhalla Gulve er nomineret 3 gange som Årets Gulvmand. Vi er stolte af at udføre godt håndværk, der giver glade kunder! Læs de mange gode anmeldelser her.

Valhalla Gulve

Rødovrevej 404, 2610 Rødovre

Julius Blomsgade 8, 2200 Nørrebro

CVR: 29336121

Telefon: +45 20 65 ​84 08

E-mail: info@valhallagulve.dk 

Valhalla Gulve
Rødovrevej 404
2610 Rødovre
Tlf.: +45 20 65 84 08
CVR: 29336121
info@valhalla-gulve.dk

Valhalla Gulve v/Sune Don Maak

Julius Blomsgade 8

2200 Nørrebro