​g+29

Vilkår

​Ved gulvafslibning skal rummet ryddes for møbler, og ting evt. dækkes til, da slibningen støver en del. Hvis alle gulvene skal slibes, og det er til besvær at opbevarer møblerne andet steds, kan der laves aftale om at dele opgaven op i to. Så kan møblerne placeres i det andet rum, og derefter flyttes over i det ny-afslebne rum. Flytningen er dog noget De selv står for. At dele opgaven op tager vi 800 kr. for.

Vi anbefaler at malingen er tørt, ved ny-malede rum. Hvis De ønsker at ligge lister i kanten på gulvene, anbefales det at dette gøres efter gulvafslibningen. Det kan hænde vores maskiner eller en albue rammer vægge, dette taget der forbehold for men kan nemt tørres af med en klud.

Når gulve slibes, rippe man op i meget af trægulvets, mere eller mindre heldige historie. Vandskader, dybe mærker fra hæle og tunge møbler, eller lys-sætning fra gamle møbler, eller brændeovne der har stået samme sted i mange år, er skader der kan være svære at udbedre, vi gør dog vores ypperste, og det lykkedes efterhånden med vores erfaring, 98% af gangene.

Nylakeret gulve vil altid have en smule shine og kan varierer en smule i overfladen alt efter hvor meget træet har suget pletvis. Efter de første uger vil resultatet dog altid blive mat og ensformigt i overfladen.

Kontakt os på telefon: +45 20 65 84 08

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende gulvbehandling af dit gulv? Udfyld felterne så høre du fra os indenfor kort tid.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Valhalla Gulve er nomineret 3 gange som Årets Gulvmand. Vi er stolte af at udføre godt håndværk, der giver glade kunder! Læs de mange gode anmeldelser her.

Valhalla Gulve

Rødovrevej 404, 2610 Rødovre

Julius Blomsgade 8, 2200 Nørrebro

CVR: 29336121

Telefon: +45 20 65 ​84 08

E-mail: info@valhallagulve.dk 

Valhalla Gulve
Rødovrevej 404
2610 Rødovre
Tlf.: +45 20 65 84 08
CVR: 29336121
info@valhalla-gulve.dk

Valhalla Gulve v/Sune Don Maak

Julius Blomsgade 8

2200 Nørrebro