​g+29

Lakering af gulv i Storkøbenhavn & Nordsjælland

En lakbehandling er den mest fleksible form for behandling af trægulve. Alle træsorter kan lakeres og en lakbehandling anbefales specielt til:

  • Børnefamilier
  • Hjem med husdyr
  • Butikker
  • Kontormiljøer

En lakbehandling kan bruges til alle træsorter

​Når det kommer til en lakering af gulv, fungerer alle træsorter fint. Der er naturligvis nogle behandlinger, som passer bedre end andre. Mønsterparket bliver for eksempel rigtig flot med olie, hvorimod skibsplanker, der særligt er udbredt i København, fungerer godt med alle former for behandlinger.

Fordelene ved at vælge en lakbehandling er holdbarheden. Hos Valhalla Gulve lakerer vi kun med gode produkter, hvor vi afslutter med en overfladelak. Du kan blandt andet få en 2-komponent overfladelak, der sikre en komplet beskyttelse af gulvet. Ved en lakbehandling kan du vælge mellem en klar lak, der giver gulvet et smukt og naturligt udtryk eller den moderigtige hvidpigmenterede lak, der giver gulvet en flot lysnet overflade.

Vi bruger som udgangspunkt mat lak, medmindre du ønsker en meget skinnende effekt. Du skal dog være opmærksom på, at nylakerede gulve vil være mindre matte i de første 2-3 uger, efter vi har udføret vores lakbehandling.

Tilvalg af særlig overfladebehandling ved lakering af gulv

​Når du bestiller en lakbehandling, kan du tilvælge en afsluttende overfladebehandling af Traffic Silke Mat Lak, der giver ekstra beskyttelse og hårdhed i træoverfladen, fordi den er 2-komponent, og samtidig giver et blødt spil i træets struktur.

Kontakt gerne Valhalla Gulve på telefon 20 65 84 08, eller skriv til vores e-mail på info@valhallagulve.dk for at få et tilbud på lakering af gulv i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende gulvbehandling af dit gulv? Udfyld felterne så høre du fra os indenfor kort tid.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Valhalla Gulve er nomineret 3 gange som Årets Gulvmand. Vi er stolte af at udføre godt håndværk, der giver glade kunder! Læs de mange gode anmeldelser her.

Valhalla Gulve

Rødovrevej 404, 2610 Rødovre

Julius Blomsgade 8, 2200 Nørrebro

CVR: 29336121

Telefon: +45 20 65 ​84 08

E-mail: info@valhallagulve.dk 

Valhalla Gulve
Rødovrevej 404
2610 Rødovre
Tlf.: +45 20 65 84 08
CVR: 29336121
info@valhalla-gulve.dk

Valhalla Gulve v/Sune Don Maak

Julius Blomsgade 8

2200 Nørrebro